Helderinzicht: klantgerichtheid, CRM en cultuurverandering
030 246 79 51 info@helderinzicht.nl

CRM projectmanager

Bij Helder Inzicht werken ervaren CRM projectmanagers die de belangen van “de business”, de betrokkenheid van uw mensen en de inzet van ICT in de juiste balans brengen.

Het succes van een CRM-project hangt van veel factoren samen. De juiste CRM-projectmanager is een hele belangrijke. Onze CRM projectmanager zet de kaders uit, stuurt het CRM-project aan en vermijdt klassieke valkuilen. Is gesprekspartner voor de stuurgroep en onderhoudt goede contacten met alle stakeholders. En boekt concrete resultaten.

Neem de proef op de som.

Maak vrijblijvend kennis met één van onze CRM projectmanagers. Bel ons op 030 246 79 51 of ……

maak een afspraak

Onze CRM projectmanager vindt met alle stakeholders de rode draad om CRM succesvol in de praktijk te borgen. Hij (of zij) betrekt medewerkers, managers en directie op effectieve wijze om klantgerichter en doelgerichter werken in de praktijk te ondersteunen. In dit krachtenveld stuurt onze CRM projectmanager aan op de kwaliteit en voortgang van het CRM project en bewaakt de doelen en projectkaders.

Het samenspel met de ICT-organisatie en de implementatiepartij is ons op het lijf geschreven. Onze CRM projectmanager is ervaren in het vertalen van uw bedrijfsdoelen, -processen en informatiebehoeften naar de mogelijkheden van het CRM-systeem. Door onze ervaring slaan wij een waardevolle brug tussen de feitelijke en technische “harde” kant van CRM en de “zachte” kant van operationele inbedding.

Comments are closed.