Helderinzicht: klantgerichtheid, CRM en cultuurverandering
030 246 79 51 info@helderinzicht.nl

Workshop “Haal méér uit uw CRM-systeem”

Ons doel is dat uw organisatie veel meer rendement uit haar CRM-platform haalt. Hiermee vergroot u de effectiviteit, klantgerichtheid en/of de omzet van uw organisatie.

Voorafgaand aan de workshop analyseren wij de CRM-situatie binnen uw organisatie. Sluit uw CRM-systeem nog goed aan op uw doelen en processen? Wat zijn de grootste uitdagingen om effectiever bij te dragen aan uw bedrijfs- of organisatiedoelen? Op basis van deze inzichten bepalen wij met u de specifieke inhoud van deze workshop.

In de workshop inspireren wij uw medewerkers hoe zij tijdens hun werkprocessen meer rendement uit hun huidige CRM-systeem halen. Tijdens deze workshop stellen de deelnemers met elkaar een actieplan om binnen 3 maanden effectiever met hun CRM-systeem te werken om makkelijker hun doelen te halen. Indien gewenst, monitoren wij ook de uitvoering van dit actieplan om de gestelde verbeteringen ook te realiseren.

Deze workshop richten wij specifiek in op uw organisatiesituatie. Deze workshop verbetert de samenwerking tussen medewerkers en afdelingen, optimaliseert de inrichting van uw CRM-systeem en zorgt voor optimalere aansluiting op uw bedrijfsprocessen. Via deze workshop bereikt u uw organisatiedoelen effectiever en efficiënter.

Meer informatie over deze workshop:

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Naam organisatie*

Uw functie*

Uw e-mailadres*

Comments are closed.