Helderinzicht: klantgerichtheid, CRM en cultuurverandering
030 246 79 51 info@helderinzicht.nl

Workshop “Datakwaliteit CRM verbeteren”

7085-640x150Ons doel is de datakwaliteit in en rond uw CRM-platform binnen 3 maanden aanzienlijk te verbeteren. Hiermee vergroot u uw marktbereik en uw omzet.

In de voorbereiding van de workshop inventariseren wij eerst de actuele situatie binnen uw organisatie. Wat zijn praktische opties om relatie-informatie in uw CRM-systeem actueel en volledig te krijgen? Maar ook te houden!

In de workshop krijgen uw medewerkers op basis van hun praktische situaties inzicht in de technieken en manieren om datakwaliteit in en rond uw CRM structureel te verbeteren. Gedurende de workshop stellen uw medewerkers een actieplan op om binnen 3 maanden het zicht op klanten en prospects te verbeteren. Indien gewenst, monitoren wij ook de uitvoering van dit actieplan om de gestelde doelen ook te bereiken.

Via deze workshop verbetert u doelgericht de datakwaliteit binnen uw organisatie. Deze workshop stemmen wij op maat af op uw doelen en uw organisatie-situatie.

Meer informatie over deze workshop:

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Naam organisatie*

Uw functie*

Uw e-mailadres*

Voor wie bedoeld?

De workshop “datakwaliteit CRM verbeteren” is geschikt voor medewerkers en managers die verantwoordelijk zijn voor sales, marketing, service, datakwaliteit en CRM: secretaresses, marketingmedewerkers, marketingmanagers, salesmanagers, projectmanagers, accountmanagers, ICT-betrokkenen en dergelijke.

Comments are closed.